Verktyg för silversmide - Smidesverktyg - Smide tillbehör
 

 

Välkommen till KarAna online

Välkommen till KarAna Online. Din ädelmetallspecialist i Sverige.
Allt silver tillverkas hos moderbolaget K.A Rasmussen. Ett imponerande lager av olika legeringar och profiler finns i Helsingborg. All återvinning och tillverkning sker enligt alla gällande miljökrav. Du kan med trygghet beställa ditt silver av oss.
Alltid omgående leverans. 

Vi har även ett begränsat sortiment av förbrukningsvaror för verkstaden.

Denna webbshop är under arbete och en ny gemensam Nordisk webbshop med ädla metaller, halvfabrikat, verktyg och maskiner kommer att öppna till hösten. Vi ber om överseende med det.

Smidesverktyg

Som yrkesutövande silver- eller guldsmed vet du säkerligen redan hur viktigt det är med rätt smidesverktyg för att uppnå ett bra resultat. För den som jobbar professionellt med smide krävs hållbara tillbehör som underlättar det dagliga arbetet och inte hindrar kreativiteten.

Hos oss på KarAna Ädelmetall AB hittar du enbart högkvalitativa smidesverktyg som ger dig full kontroll över ditt skapande och därmed friheten att ta designen precis dit du vill. Vi har allt från puckelankor, knopstampar, ambultar, sparrhorn, faffar och flackjärn till smideshalsar, profiljärn, ring- och armbandsreglar – och självklart hammare och klubbor i olika material och storlekar. I vårt sortiment finner du förutom smidesverktyg även ett brett utbud av praktiska smidestillbehör för alla dina kreativa behov. 

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Kontakt order@karana.se eller telefon 042-195800.

Mer information om oss hittar ni på www.karana.se

 

Glöm inte att följa oss på:

Facebook
 
Instagram 

 

 
KarAna Ädelmetall AB -Din ädelmetallspecialist i Sverige.