PLASTKLUBBA, 32MM
 

 

Välkommen till KarAna online

Välkommen till KarAna Online. Din smidesbutik på nätet. Vi säljer alla de produkter som du behöver för att tillverka allt från enkla egna smycken till avancerad smidesteknik.

Om du vill göra egna smycken i silver hittar du såväl verktygen som materialet du behöver hos KarAna Ädelmetall. Det silver som du kan köpa från oss är av kvalitén 925 Sterling, d v s en legering som består av 92,5% silver och 7,5% andra metaller – företrädesvis koppar. Silvret finns som gjutsilver, plåt och tråd i olika tjocklekar. Plåtar och trådar köper du i färdiga mått, hela meter eller cm, medan gjutsilver säljs gramvis.

Självklart finner du även gjutkärl, lödutrustning, silverlod och andra nödvändiga tillbehör i vårt sortiment. Är du relativt ny i yrket finns också ett antal praktiska startpaket, i varierande omfattning och prisklasser, som innehåller alla verktyg och tillbehör du behöver för att kunna göra egna smycken i silver.

Ett annat sätt att göra egna smycken i silver är att använda sig av silverlera (Art Clay). Lerans mjukhet ger dig stor frihet i skapandet, men måste brännas för att stelna. Det du behöver tänka på vid designen är att smycken tillverkade i silverlera normalt sett krymper med runt 8-9% vid bränningen.

PLASTKLUBBA, 32MM

Artikelnummer:178-3
Enhet:st.
110 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
Bild 114
(Klicka för en större bild)

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Kontakt order@karana.se eller telefon 042-195800.

Mer information om oss hittar ni på www.karana.se

 

Glöm inte att följa oss på:

Facebook
 
Instagram 

 

 
KarAna Ädelmetall AB - Ett brett kunnande på ett smalt område. Smidesverktyg online och i butik.